Jäseneksi?

Jäseneksi liittyminen helppoa. Voit liittyä sähköpostitse, vieressä olevan lomakkeen kautta tai nykäisemällä Mariaa hihasta. Liittyessäsi muista mainita koko nimesi ja osoitteen lisäksi puhelinnumero, sähköpostiosoite ja henkilötunnus.

Saat paljon erilaisia etuja liittyessäsi Pielaveden Ratsastajiin. Seuraan liittyessäsi liityt samalla myös Suomen Ratsastajainliittoon (SRL). Mikäli haluat liittyä vain seuraan, valitse kannatusjäsenyys.

Seuran jäsenedut vuonna 2018:

- Riitan tallilla jäsenille edullisempi ratsastustuntihinta

- jäsenet ovat oikeutettuja osallistumaan seuran järjestämiin kilpailuihin, tapahtumiin ja retkiin

SRL:n jäsenedut vuonna 2018:

- Tapiolan tapaturmavakuutus (voimassa aina hevosia hoidettaessa, ratsastaessa ja matkoilla tallille)

- Hippos-lehti (8x vuodessa)

- oikeus suorittaa hevostaito- ja ratsastusmerkkejä

- oikeus osallistua ratsastuskilpailuihin

-voit osallistua toimihenkilökoulutuksiin

- etuja myös SRL:n yhteistyökumppaneiden palveluista, esimerkkeinä Silja Linen risteilytarjoukset, Hevoshullu-lehden kestotilausetu ja alennus ST1-polttoaineista ym!

- saat oman jäsenkortin, jossa näkyvät merkkisuoritukset ja kilpailuluvat

Seuraan liittyessäsi pääset mukaan seuratoimintaan ja pääset kehittämään itseäsi. Seuraan voi liittyä kuka tahansa, ja pääset mukaan aktiiviseen ja iloiseen porukkaan. Nuorisotoiminnan ja heppakerhon avulla pääsevät perheen pienimmätkin tutustumaan hevosten maailmaan ja opettelemaan hevostaitoja. Kilpailuihin voit osallistua kilpailijana, tekijänä ja katsojana. Yhdessä tekeminen on hauskaa!

Eri jäsenlajit:

1. Täysjäsen seniori

- saa kaikki SRL:n ja seuran jäsenedut

- SRL:n jäsenmaksu/vuosi on 52€ + Piveran jäsenmaksu/vuosi on 10€ = 62€/vuosi

2. Täysjäsen juniori

- saa kaikki SRL:n ja seuran jäsenedut

- SRL:n jäsenmaksu/vuosi on 45€ + Piveran jäsenmaksu/vuosi on 6€ = 51€/vuosi

3. Perhejäsen

- edut samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voi myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia

- perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa ja kuulua samaan seuraan kuin täysjäsen

- juniori SRL:n jäsenmaksu/vuosi 22,5€ + Piveran jäsenmaksu/vuosi on 6e = 28,50€

- seniori SRL:n jäsenmaksu/vuosi 26€ + Piveran jäsenmaksu/vuosi on 10€ = 36€

4. Kannatusjäsen

- kannatusjäsen ei saa mitään SRL:n jäsenetuja

- kannatusjäsen 20€/vuosi

Tämän lomakkeen avulla voit liittyä Pielaveden Ratsastajiin

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.