Seuran esittely

Ratsastusseuran kehittäminen alkoi tallin henkilökunnan ja asiakkaiden ajatuksesta kehittää ja jatkaa ratsastusharrastusta Pielavedellä. Päätimme perustaa oman seuran, koska Pielavedellä ei ole tällä hetkellä sellaista seuraa, joka olisi lähellä Pielaveden asukkaita. Riitan talli toimii alle viiden kilometrin päässä kylältä, ja sinne on helppo löytää. Siitä syystä talli toimii seuran keskuspaikkana.

Oma ratsastusseura voi olla uusi vapaa-ajan viettomahdollisuus Pielaveden asukkaille ja nuorille se voi tarjota monipuolisia vapaa-ajan viettomahdollisuuksia sekä uusia ystävyyssuhteita.  Oma ratsastusseura kokoaa yhteen Pielaveden ratsastajat ja auttaa heitä puhaltamaan yhteen hiileen. Sitä kautta voi tuntea yhteenkuuluvuuden tunnetta ja saada mahdollisuuden vaikuttaa oman kuntansa vapaa-ajan viettoon. Suomen ratsastajainliittoon kuuluva seura takaa myös muun muassa ratsastusvakuutuksen kautta turvallisen ja asiantuntevan paikan harrastaa ratsastusta.

Haluamme Pielavedelle aktiivisen, hevosharrastusta eteenpäin ajavan seuran, joka ottaa vastaan erilaisia ihmisiä ja huomioi kaikkien tarpeet hevosten parissa. Ratsastus on ihana harrastus, josta on ilo kaikenikäisille. Siitä syystä haluamme tarjota ihmisille hyvän mahdollisuuden löytää uusia puoli elämässä ja eikö oma ratsastusseura olisi juuri sellainen?